Hulmursisolering

Hulmursisolering

Er dit hus bygget imellem 1900 og 1970erne, er der en stor chance for at det ikke er hulmursisoleret.

Det er først blevet normalt at bruge hulmursisolering efter cirka 1975, hvor energipriserne fik et ordentligt hak op ad i forbindelse med oliekrisen. Er din varmeregning rigtig høj, så er hulmursisolering et af de bedste og billigste steder at sætte ind.

Sådan får du hulmursisoleret dit hus

Når man skal isolere hulmurene er der mange leverandører at vælge imellem, da processen er simpel:

  • Tage en mursten ud af ydervæggen
  • Blæse isolering ind
  • Sætte murstenen ind i væggen igen

Mere er der faktisk ikke i en hulmursisolering, så derfor kan din kommende leverandør sagtens være både en murer, tømrer og en egentlig isoleringsekspert.

Når du skal vælge hvem der skal lave din hulmursisolering, så er det vigtigt at personen, eller firmaet, er eksperter og har prøvet det mange gange før. Bliver hulmursisoleringen ikke udført korrekt, ja så kan det gå fra at være en god investering, til en udgift. Så skal der nemlig med højest sandsynlighed efterisoleres, og det koster lige så meget som den egentlige hulmursisolering.

Hvad koster en hulmursisolering?

Rigtigt mange af dem som udfører denne slags isolering, de giver et gratis tjek og rådgivning om hulmursisolering. Derfor kan du med fordel indhente tilbud fra flere forskellige isoleringsfirmaer. At give en egentlig pris på en hulmursisolering er tæt på umuligt. Du skal benytte dig af det gratis tjek for at få et tilbud på en hulmursisolering.

Spar penge med hulmursisolering

Når du vælger at få hulmursisoleret dit hus, så er der rigtigt mange penge at spare. Du kan opleve en reduktion på over 7000 kr. om året på din varmeregning, har du tænkt dig at bo i dit hus i 10 år, ja så er det en besparelse på minimum 70.000 kr. Det vil sige at din investering er betalt rigtigt hurtigt hjem.

Derudover får du også et langt bedre indeklima i dit hus, og i disse grønne tider giver en hulmursisolering også god samvittighed på miljøkontoen.

 

Andre artikler fra kategorien viden om