iOS er gået i stå, og Android overhaler

iOS er gået i stå, og Android overhaler

Android har nu overhalet Apples iOS styrestystem på app fronten. Analysebureauet ABI Research har udgivet en rapport for 2. kvartal, som viste at Android nu står for 44 % af alle downloads af applikationer. Aplles iOS er altså gået meget tilbage, og står nu kun for 31 % af alle applikation-downloads.

Denne fremgang for Android bunder ifl. ABI Researchs rapport i at antallet af solgte telefoner med Android er steget med 36 %, hviket bekræfter at Android endnu ikke er toppet. Kigger man rapporten fra ABI Research lidt mere i dybden, så bliver der afsløret at Android bestemt ikke har overhalet på alle punkter.

Brugere af iOS downloader nemlig dobbelt så mange applikationer end Android brugere, så selvom Android har overhalet, så er iOS bestemt ikke ude af billedet.

Samlet set er antallet af downloadede apllikationer siden 2010 steget med mere end 300 %. I 2010 blev der downloadet 9 milliarder applikationer, hvor tallene her i 2011 indikerer at vi kommer op på 29 milliarder downloads af applikationer.

 

Andre artikler fra kategorien teknik & digitalt