Flere og flere vil oprette selskaber i Danmark efter BREXIT

Flere og flere vil oprette selskaber i Danmark efter BREXIT

Man siger, at der ikke er noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Det er også tilfældet med BREXIT. I midten af 2016 stemte England om at melde sig ud af EU, og det endte som du sikkert ved, med et flertal til leave-fløjen.

Det har resulteret i, at der nu er markant flere, der søger efter "denmark company registration" og lignende. Tidligere har mange selskaber valgt at etablere dem i England, da selskabsoprettelsen er simpel og hurtig her, samtidigt med, at man med et engelsk limited selskab får (fik) adgang til hele EUs indre marked.

Dette vil meget sandsynligt ændre sig, og derfor ser vi nu en øget efterspørgsel på oprettelse af danske selskaber fra udlandet. Det vil formentlig ikke kun være i Danmark, at vi ser denne øgede efterspørgsel. De andre EU lande vil formentlig også opleve det.

Danmark er dog, i følge Forbes, det bedste land i verden at drive forretning i.

At oprette et selskab i et nyt land er typisk et ret kompliceret projekt. Først og fremmest skal man ud og finde en ny revisor, advokat og formentligt også en ny bankforbindelse. Det har et lille dansk start up dog sat sig for at ændre.

De har skruet et tilbud sammen, hvor du får alt, hvad du skal bruge, via deres service.

Servicen hedder IncorporateInDenmark.com og med denne kan udlændinge, og selvfølgelig også danskere, helt ukompliceret få oprettet et selskab i Danmark.

Udover Danmark har selvsamme startup gjort det muligt at oprette selskaber nemt, billigt og hurtigt i Rumænien - her skal du bare navigere til IncorporateInRomania.com for at oprette et selskab. 

 

Andre artikler fra kategorien teknik & digitalt